Disney Channel
Minden ami Disney

 

 

Rocktábor 
   
 

 

Rocktábor (Camp Rock)
Rendező Matthew Diamond
Producer Kevin Lafferty
Alan Sacks
Forgatókönyvíró Julie Brown
Paul Brown
Karin Gist
Regina Hicks
Főszerepben Demi Lovato
Joe Jonas
Nick Jonas
Kevin Jonas
Meaghan Jette Martin
Anna Maria Perez de Taglé
Maria Canals Barrera
Alyson Stoner
Jasmine Richards
Jordan Francis
Roshon Fegan
Aaryn Doyle
Zene Matthew Gerrard
Robbie Nevil
Jamie Houston
Adam Watts
Andy Dodd
Antonia Armato
Tim James
Danny Lux
Gyártás
Gyártó Disney
Ország Egyesült Államok USA
Kanada Kanada
Nyelv Angol
Időtartam 94 perc
Forgalmazás
Bemutató Egyesült Államok USA: 2008. 06. 20.
Magyar Magyarország: 2008. 11. 08. (RTL Klub)
Korhatár Nincs
Kronológia
Következő Camp Rock 2
Külső hivatkozások
 

A Camp Rock (magyarul: Rocktábor) a Disney Channel 2008-ban kifutott zenés filmje. A film felépítése hasonlít a Disney egyik korábbi sikerfilm-sorozatára, a High School Musicalre.

Az Egyesült Államokban 2008. június 20.-án, míg hazánkban 2008. november 8.-án debütált a film. Csak az Egyesült államokbeli premiereket több mint 16,1 millióan látták, ami a második legnézettebb Disney mozifilm a High School Musical 2 mögött.

Filmünk főhőse, Mitchie Torres (alakítja Demi Lovato, magyar hangja Bogdányi Titanilla) egy diáklány, aki él-hal a zenéért. Az iskolában egy tábor megszervezése zajlik, amely a Camp Rock nevet viseli; Mitchie mindenáron szeretne rá jelentkezni, de az anyja először pénzhiány miatt elutasítja, majd végül beleegyezik. Annál is inkább, mivel az anyukája lesz a tábori ellátó csapat feje. A megérkezést követően Mitchie bele is veti magát a tábori életbe: barátokat, társakat próbál maga köré gyűjteni, de nem éppen egy egyszerű módszerrel: hazugságokba adja a fejét, hogy minél inkább elfogadják. Ő azonban érzi, hogy ez sokáig nem maradhat így.

A híres trió, a Connect 3 súlyos gondokkal küzd: a kiadó cégük elégedetlen a csapattal, ezért Shanet, a csapat frontemberét a testvérei (akik egyébként a banda másik két tagja) a Camp Rockba "száműzik". Megérkezését követően a rajongók rögtön üldözni kezdik. Egy ilyen menekülés folyamán hallja meg Mitchiet, amint éppen az étkezde zongoráján gyakorolja egyik saját számát, a This Is Me-t. Shanenek nagyon megtetszik a hang és a zene. A zárópartyn Shanenek egy duettet kell elénekelnie a tábor legjobb énekesével, így megkezdődik a végtelennek tűnő hajsza a duett társ után.

Mitchie, mivel hogy másnak adja ki magát illetve a családját, rossz társaságba keveredik: az úgy nevezett elit-körbe. Később, miután kiderül, hogy a kezdetektől kezdve végig hazudott saját magával és a szüleivel kapcsolatban, az ún. elit-körből kidobják, és Shane is összeveszik vele; Shanenel ekkora már ismerik egymást és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

Mitchie egy ártatlan bűntett miatt kizárásra kerül a zárópartyról, ezért elveszni látszik az esély, hogy jól sikerüljön a nyara. Végül mégis megjelenik, ahol énekel és osztatlan sikert arat, és eközben Shane is "visszatér" hozzá. Három hónap múlva a korábbi ellenségekből is barátok lettek, s a csajok már együtt próbálnak, ugyanis híres előadóművészek lettek.


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me


VideĂłklipp cĂ­me